Fri frakt

14 dagars returrätt

Trygga betalningar

Free shipping on orders over 500 SEK

14 days return policy

Safe payments

Gratis frakt på bestillinger over 500 SEK

14 dagers returrett

Trygg betaling

Contact us

Om oss

IN THE POCKET BABY är smarta, stilrena och innovativa produkter, skapade för att underlätta livet för den aktiva barnfamiljen. IN THE POCKET BABY grundades 2007. I nära samarbete med experter inom textildesign och extremsportutrustning har vi tagit fram en produktportfölj som i stadig takt har utökas sedan den första lanseringen. Storsäljaren, IN THE POCKET BABY®SEAT – eller barnsitsen som den kallas, har sålts i 10 000-tals exemplar världen över.

Några snabba frågor till företaget:

Hur föddes egentligen idén till IN THE POCKET BABY?
Vår designer Camilla och hennes man var klassiska förstagångsföräldrar som köpte massor av babysaker och släpade sen runt på ALLT. Det var en smärre chock att kliva in i denna värld av prylar, oftast ganska opraktiska, skrymmande och fula. Det fanns hur stor förbättringspotential som helst. Och mycket har också hänt på den fronten sedan 2002 då deras första son föddes. Och då menar vi inte bara IN THE POCKET BABY…

Vad kännetecknar en produkt från IN THE POCKET BABY?
Att det finns en grad av innovation och nytänkande hos varje produkt. ”Inte bara ännu en” är en slags ledstjärna för oss. Våra produkter ska göra livet lite lättare för en aktiv barnfamilj; i det ligger hög funktionalitet, stor användbarhet och ypperlig kvalitet. Dessutom har samtliga produkter, utom Daypack, en smart integrerad förvaringsficka, vilket gör dem små och praktiska att ta med.

Vad är det roligaste med att driva IN THE POCKET BABY?
Lyckopirret i kroppen när man hamnar i ett kreativt flow, och för att inte tala om känslan när man ser ”sin” produkt på stan. Lyckan av att få jobba med någonting som man står för till 100% .

Om man vill komma i kontakt med er, hur gör man då?
Man når oss lättast via mejlen; info@inthepocketbaby.com eller ringer +46 (0)763294850.

Mikste Stockholm AB
559017-5955
Brygghusvägen 10, 776 98 Garpenberg