Fri frakt

14 dagars returrätt

Trygga betalningar

Free shipping on orders over 500 SEK

14 days return policy

Safe payments

Gratis frakt på bestillinger over 500 SEK

14 dagers returrett

Trygg betaling

Contact us

“ Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller”

– Ibn Battuta, The Travels of Ibn Battutah

Att skriva loggbok under en resa till sjöss känns för många båtentusiaster som en självklarhet, men det kanske inte känns lika självklart för alla att skriva resedagbok när man är iväg på semester. Idag när många bloggar, twittrar och “facebookar”, så dokumenteras våra äventyr på nätet på ett annat sätt än tidigare, men finns informationen kvar? Var börjar man leta när barnen frågar om semestern på Gotland ett visst år eller långresan som familjen gjorde i Asien när de var små?

 

Lika roligt som jag tycker att det är att gå igenom en gammal loggbok för att se vilka öar i Stockholms skärgård som jag och mina systrar sprungit runt på när vi var små, lika roligt är det att ta fram de få, men dock, resedagböcker som vi har skrivit under vår familjs resor och äventyr. De är litet kantstötta med spår av både kaffe, glass och saltvatten, men de innehåller ganska mycket roligt som har försvunnit ur minnet.

 

Vi har bjudit in gästbloggare från olika delar av världen som kommer skriva om roliga saker man kan göra med sina barn i just deras land, stad eller ort. Är du en “storyteller” och vill vara med och bidra eller känner du någon annan som har lust att skriva om bra tips från sin ort, så hör av dig till info@inthepocketbaby.com.

 

Stay tuned!

 

Hälsningar

Team IN THE POCKET BABY