Fri frakt

14 dagars returrätt

Trygga betalningar

Free shipping on orders over 500 SEK

14 days return policy

Safe payments

Gratis frakt på bestillinger over 500 SEK

14 dagers returrett

Trygg betaling

Contact us

Katarina Söderberg är en svensk resebloggare med många års erfarenhet av att både bo utomlands och att resa till jordens alla hörn. På hennes blogg Kattas Betraktelser, kan man hämta både inspiration och tips inför kommande resor. Att det finns ett stort intresse även för fotografering, mat, vin och hönshållning går inte att ta miste på!

 

Katarina har även startat och driver Adlawan Elementary School i Bohol, Filippinerna. Mer information om det fantastiska projektet finns också i hennes blogg. Vi på IN THE POCKET BABY är glada över att ha kunnat lämna ett bidrag som har gått till skoluniformer till barnen. Det är obligatoriskt med skoluniform för  filippinska barn och alla familjer har inte råd med den extra kostnaden.

När Katarina inte är ute och reser, så tillbringar hon sin tid i de norra delarna av Sverige. De här härliga bilderna tog Katarina i skärgården utanför Piteå i vintras.

 

 

Mer inspiration för resor och äventyr hittar man hos Svenska Resebloggar, Sveriges största reseportal. Här finns det t.ex. många resebloggare som har bra tips om man skall resa med barn.